Nyttige linker

Av og til kan det være greit å finne veien til steder du kan trenge å kontakte når du er på reise. Her finner du nyttige linker i forhold til din reise mellom Oslo og Pakistan.

Pakistan International Airlines - Official international web
Som navnet sier, er dette den store internasjonale siden til Pakistan airlines på engelsk. På den norske siden du surfer på nå, har vi utdrag fra viktige regler, og svar på ofte stilte spørsmål, mens den internasjonale siden svarer på det meste fra a til å.

Pakistanske ambassaden i Norge
Trenger du visum før du reise til Pakistan? Ta kontakt med ambassaden dersom du lurer på noe angående myndighetskrav eller visumspørsmål. Vi kan være behjelpelige med å gi deg informasjon og visumsøknadsskjema, men til syvende og sist er det ambassaden du må innom får å sikre tillatelse til innreise.

Norsk ambassade i Pakistan
Sitter du fast i Pakistan? Mister du passet eller har slektninger som skal besøke Norge? Her kommer du i kontakt med den Norske ambassaden i Pakistan.

Pass / Visum info for hele verden
På websiden til Star Alliance kan du finne helse og visum info for alle mulige kombinasjoner. Lurer du på om du kan koble flyet i London med Pakistansk pass? Hvilke vaksiner trenger du for Saudi Arabia? Sett inn detaljer for transit point, destinasjon o.l. så finner du svaret.


Flyplassene

Du kan finne mye nytting informasjon om flyplassenes tjenester, og telefonnummere til for eksempel baggasje service. Gå innom flyplassenes websider for å finne mer informasjon om dem.

Oslo Lufthavn Gardermoen

Islamabad International Airport

Lahore International Airport

København Lufthavne Kastrup